2018-04-17 06:07:20• hírek • Blikk.hu

Több milliós kár: felkerült a netre a Viszkis című film

Az Ambrus Attila életét feldolgozó alkotás népszerűségére jellemző, hogy már jó minőségben elérhető A Viszkis című film az illegális internetes oldalakon. Persze, ez bűncselekménynek számít és milliós kárt is okoz a forgalmazónak

A Viszkis című magyar film a Bors információi szerint hivatalosan csak április 20-án jelenik meg DVD-változatban, ám máris elérhető az interneten a teljes film, amely Ambrus Attila életéről szól. A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus korábbanelmondta, nem dühíti a kalózkodás.
 

– Azt gondolom, hogy ez is a film nézőszámát erősíti. Ez már mérvadó. Ha egy filmet feltesznek egy online oldalra, biztosan nem azért teszik, mert az olyan rossz – mondta a Viszkis.
 

Az esettel egyébként a filmet forgalmazó Intercom Zrt. is tisztában van.

– Tudunk róla, hogy valaki feltöltötte online, és dolgozunk is azon, hogy kiderítsük, ki volt az illető, illetve, hogy az internetről eltüntessük a felvételt – hangzott a filmet forgalmazó cég veleménye. Szót ejtettek arról is, hogy sok milliós kárról van szó, de a DVD-forgalmazó rosszabbul jár.
 

A lap elérte a DVD-megjelenésről gondoskodó ADS Service nevű céget is.

– Szomorúan konstatáltuk, hogy miután a film kikerült az áruházakba, feltöltötték különböző illegális oldalakra is. Sajnos, annyira általánossá vált a filmek online nézése az illegális csatornákon, hogy sokan nem is tudják, bűncselekményt követnek el azzal, hogy feltöltik és terjesztik ezeket a tartalmakat. Ezzel nemcsak minket, forgalmazót károsítanak meg, hanem az alkotók munkáját és befektetett energiáját is semmibe veszik. Természetesen megtesszük a szükséges jogi lépé­seket, hogy megtaláljuk az elkövetőt – mondta az ADS Service egyik munkatársa.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: