2014-03-12 02:23:17• hírek • Blikk.hu

Több millió forintot bukott Baby Gabi

Csúnyán átverték Szklenár Gabriellát, ismertebb nevén Baby Gabit. A csinos énekesnő öt év után jött rá, hogy álkönyvelő intézi cégük, a Baby Gabi Music House Bt. ügyes-bajos dolgait.

A kamukönyvelő többek közt az adóbevallásokat sem intézte rendesen, ezért a befizetések is elmaradtak, a NAV hátralékkezelési osztálya pedig végrehajtást indított a bt. ellen. Végül kényszer-végelszámolással megszüntették a céget.

- Régóta ismertem ezt a nőt, de ezek szerint rosszul... Azt mondta, könyvelő, szívesen segít a cég ügyeiben. Mivel ismerős volt, papírt sem írtunk, hogy vállalja a felelősséget. Azért derült ki, hogy átvert, mert az egyik korábbi cégtársam megtudta: nincs fizetve a társadalombiztosítása - magyarázta lapunknak Gabi.

A történtek után az énekesnő mindent alaposan átnézetett. Kiderült, az álkönyvelő sem a befizetnivalókat, sem az adóbevallásokat nem intézte rendesen.

- Az adóbevalláshoz egyáltalán nem értett. Évekig nem is csinálta! Nekem meg csak a bankszámlaszámokat küldte, mikor hova és mennyit utaljak. Én pedig jóhiszeműen mindig időben utaltam is a pénzt, de utóbb kiderült, fogalma sem volt, igazából hová mennyit kellene befizetni - mondta Gabi, akinek több millióba került, hogy helyrehozza az álkönyvelő által okozott kárt.

- Iszonyatosan sok bosszúságot okozott. Öt évig tartott, és öt-hat könyvelőn keresztülment a történet, mire teljesen helyrehoztuk az ügyvédemmel a dolgokat. A cég jelenleg törlés alatt van. Az ügyvédem is minden érintettel felvette már a kapcsolatot. Rendeztük az álkönyvelő miatt keletkezett tartozásokat, úgyhogy most már minden rendben - sóhajtott Gabi.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az álkönyvelő azonnal felszívódott, mihelyt lebukott. Kérdés, mit tesz a történtek után a szerencsétlenül járt énekesnő?

A cikk tovább folytatódik a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: