2013-10-03 16:08:27• hírek • (x)

Több lesz, mint egy egyszerű olasz étterem

Október 13-án 19 órától nyit Szatmárnémeti legújabb étterme - a megnyitón Florin Dumitrescu séf is itt lesz!

Hamarosan új étteremmel  bővül Szatmárnémeti vendéglátóipari egységeinek palettája. Ugyan a tulajdonosok szeretnének sok részletet egyelőre titokban tartani az étteremmel kapcsolatban, a Szatmár.ro-nak azért sikerült néhány információhoz hozzájutnia.

A Szatmár Megyei Könyvtár szomszédságában megnyíló étterem azokat próbál majd elkápráztatni, akik az olasz konyha rajongói, de számukra az itáliai kulináris élvezetek többet jelentenek egy egyszerű pizzánál. Itt ugyanis az olasz konyha remekeit élvezhetik a vendégek, igazi olasz alapanyagokból készített ételeket, amelyeket egy olaszországi szakács készít el úgy, ahogy azt mások nem is tudnák.

Max Fabbricat, az étterem főszakácsa 80 százalékban olasz alapanyagokból fog dolgozni, még az ételek nagy részének alapját jelentő tésztákat sem itt fogják megvásárolni! Sőt, a tészták az étterem konyháján fognak készülni, szóval igazi egyedi különlegességek kerülnek a vendégek asztalára.

Az olaszokra jellemző a kávék imádata is - az október 13-án nyíló étteremben a kávé is egyenesen Olaszországból érkezik. Az itt kapható kávék egyedüli importőre lesz a hely, tehát Romániában egyedi ízharmóniájú feketét kortyolgathatunk majd.

Természetesen az ételek mellé/után kortyolgatható borok is szigorúan olasz importból származnak majd és a desszertek is igazi különlegességek lesznek.

Az olasz étterem ünnepélyes megnyitójára tehát október 13-án 19 órakor kerül sor, azok pedig, akik már nagyon kíváncsiak a minőségi olasz specialitásokra,  a megnyitóra is foglalhatnak asztalt a 0720092302-es telefonszámon. A megnyitón ráadásul egy román sztárszakács is jelen lesz, illetve főzni is fog. Florin Dumitrescu mesterszakács nem lehet ismeretlen azok számára, akik figyelemmel követték a legnézettebb román tévéadón futó mesterszakács-kereső realityt - Dumitrescu a szakács-tehetségkutató zsűrijének oszlopos tagja volt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: