2015-12-20 10:25:15• hírek • Szatmar.ro

Több kilométeres sorok a magyar-román határnál FRISSÍTVE!

Több kilométer hosszan torlódtak fel a személyautók a határátkelőhelyeknél Románia irányába, írja a magyar rendőrség honlapja, a police.hu.

Több óra a várakozás a magyar-román határszakaszon kilépő irányba az ünnepekre hazatérő vendégmunkások nagy száma és a román hatóság által bevezetett fokozott határforgalom-ellenőrzés miatt.  Az érintett határszakaszon kialakult várakozás előreláthatóan több napon át tart.

A magyar rendőrség honlapján, a www.police.hu-n folyamatosan közzéteszik az aktuális várakozási időt, és kérik, hogy útnak indulás előtt az autósok tájékozódjanak!

A honlap szerint Csengersimánál akár négy órába is kerülhet a várakozás, amíg a személygépkocsik beléphetnek Romániába. A határ másik oldalán, Peténél mintegy másfél óra a várakozási idő. Szatmár megye másik határátlépőjénél, Vállajon két óra a várakozási idő, míg a román oldalról, Csanálosról a police.hu nem rendelkezik adatokkal.


FRISSÍTVE!
A police.hu szerint egyre nő a sor és a várakozási idő Vállajnál! Amíg hajnalban még csak egy órát kellett várakozzon az, aki be kívánt lépni Romániába, addig kora délután (15.00 körül) már három órát!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: