2018-06-03 09:40:30• hírek • Oszkó Viktória

Több ezer buborék szállt a levegőben a buborékparádén

A Családi Hétvége utolsó napján, vasárnap kezdődött csak az igazi gyereknapi program a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK) és a Szatmárnémeti RMDSZ Nőszervezetének szervezésében.

Hatalmas tömeg gyülekezett már nem sokkal 10.00 óra előtt a központban, az Északi Színház előtt. A felvonulás az ütemtervnek megfelelően 10.15-kor rajtolt el, megkerülve a régi központot egészen a Kossuth-kertig hömpölygött a szülőkből, gyerekekből és barátokból álló sokaság.Hogy mitől volt igazán különleges az esemény? Többek között azért, mert közreműködött a kaplonyi fúvószenekar és a 10-es Számú Általános Iskola mazsorett csoportja, ráadásul a Brighella Bábszínház gólyalábasai is végigkísérték a menetet.


A Kossuth-kertbe érve a tömeg egészen a nagy színpadig kígyózott. Amint a sor legvégén ballagók is megérkeztek, a szervezők hivatalosan is megnyitották az idei év egyik újdonságnak számító eseményét, a buborékparádét. A tömegben buborékfújókat osztottak szét minden gyereknek, akik egyszerre, boldogan vetették bele magukat a mókába, több ezer színes szappangömböt eregetve az ég felé.


Szerencsére az időjárás is kedvezett a programnak, szélcsend is volt, így a buborékokat és a látványt semmi sem akadályozta.


 

 

 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: