2020-01-29 12:59:22• hírek • Bede Emőke

Több évnyi börtön vár a kedden elfogott halmi férfira

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

A bűnügyi szolgálat nyomozócsoportja január 28-án kézre kerítette azt a 24 éves, Halmi községből származó fiatalembert, akit a Szamosújvári Bíróság több évnyi szabadságvesztésre ítélt - tájékoztatta híroldalunkat a hatóság.

A rendőrség közölte, a fiatalembert nemi erőszak elkövetése miatt állították korábban bíróság elé, s mivel az ítélőszék bizonyítottnak találta a vádakat, ezért a férfit 7 év és 516 nap letöltendő szabadságvesztésre ítélte. Az elkövető azonban nem kezdte meg a büntetése letöltését, így a rendőrök felkutatták az országos körözés alatt álló férfit, majd a szatmári büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték, ahol megtörtént a rabosítása is.


Éberek a közutakon is

A közlekedésrendészeti osztály munkatársai a keddi napon sem hunytak szemet az autósok kihágásai felett. A legforgalmasabb útszakaszokon végzett ellenőrzések nyomán több mint 60 helyszíni bírságot szabtak ki a sofőrökre, kiegészítő intézkedésként pedig 6 vezetői engedélyt függesztettek fel. A jogosítvány nélkül maradt autósok gyorshajtás, alkoholos befolyásoltság alatti vezetés, illetve elsőbbségadás elmulasztása miatt váltak gyalogossá a következő hetekre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: