2016-02-21 14:15:37• hírek • MTI

Több embert agyonlőtt egy ámokfutó Michigan államban

Az első hírek szerint heten meghaltak és hárman megsérültek.

Feltehetőleg egy ámokfutó lelőtt legalább hét embert szombat este Michigan amerikai államban különböző médiumok jelentése szerint. Egy helyi médium, a WWMT szerint a feltételezett tettest elfogták.

Az NBC tévé úgy tudja, hogy a halálos áldozatokon túl sebesültek is vannak a Kalamazoo megyei esetben.

Paul Matyas megyei seriffhelyettes azt mondta: a legrosszabb, amivel számolhatnak, hogy a tettes autóval ide-oda megy, és vaktában kiválasztva áldozatait, lő.

Egy helyi médium szerint öt embert lőttek le egy Texas Township-i étteremnél, két továbbit pedig egy autókereskedésnél. Az egyik egy nyolcéves kisfiú.

A rendőrséget először egy társasházhoz hívták ki, mert ott egy nőt több lövéssel meglőttek, majd az autókereskedéshez, ahol két embert lelőttek, egy harmadikat pedig megsebesítettek. Végül az étteremhez riasztották a rendőröket, mert ott a fegyveres egy rövid szóváltás után tüzet nyitott autójukban ülő emberekre, és megölt négyet, egyet pedig megsebesített.

A seriffhelyettes szerint úgy tűnik, nincs közös az áldozatokban, a tettes viszont ugyanaz lehet, egy ötvenes éveiben járó férfi egy sötétkék, platós kisteherautóval. Egyelőre sejtésük sincs a hatóságoknak, hogy mi lehet a gyilkos indítéka. Nagy erőkkel üldözik - mondta.

Nem sokkal később a WWMT helyi tévé közölte a honlapján, hogy a rendőrségtől származó információja szerint elfogtak valakit, aki "megalapozottan gyanúsítható" azzal, hogy ő az ámokfutó.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: