2012-07-29 15:45:17• hírek • Póti Orsolya

Több autóbaleset, egy közülük halálos

Illusztárció
Illusztárció

Egy 21 éves fiatal életét vesztette a hétvégén történt közlekedési balesetek egyikében. A rendőrség munkatársai összesen négy súlyos balesetnél helyszíneltek, melyek közül kettő a Szatmárnémetiben, kettő pedig Vámfalu környékén történt.

Összesen négy autóbalesethez riasztották a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség munkatársait július 27-29. között. Július 27-én, pénteken 16 óra után a 27 éves L. Norbert erdődi lakos okozott balesetet a Lucian Blaga sugárúton. A közlekedési hatóság munkatársai megállapították: a sofőr irányt akart változtatni, de nem volt körültekintő, így egy másik gépjárművel ütközött. A baleset következtében a 27 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, így a Szatmár Megyei Kórházba szállították.

Ugyancsak pénteken, 23 óra körül történt baleset a Libertatii téren. A 18 éves M. Marian nem adott elsőbbséget egy, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen haladó 16 éves fiúnak. Szerencsére a balesetet a gyalogos könnyebb sérülésekkel megúszta.

A július 29-én történt baleseteket a figyelmetlenségen kívül, a nagy sebesség okozta.  Vasárnap reggel 7 óra körül Vámfalu mellett történt súlyos közlekedési baleset, melynek következtében egy 21 éves fiú életét vesztette és három másik utas megsérült. A 21 éves S. Iulian szaploncai lakos nagy sebességgel haladt a DN19 országúton, majd elvesztette uralmát a gépjármű fölött és egy fának ütközött. Az autóban ülő másik három személy könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Nem sokkal később ugyancsak Vámfalu környékére riasztották a közlekedési rendőröket egy újabb autóbalesethez. A 21 éves P. Ioan sárközújlaki lakos szintén nagy sebességgel haladt a DN19-es országúton és elvesztette uralmát az autó fölött. A gépjármű egy hídfőnek ütközött, aminek következtében a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőr-felügyelőség munkatársai mind a négy esetben véralkohol vizsgálatot végeztek, hogy kiderítsék a balesetet okozók fogyasztottak-e alkoholt, mielőtt volán mögé ültek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: