2013-04-23 09:47:09• hírek • Blikk.hu

Tízmilliós ajánlattal csábítja Ákost az X-Faktor

Nagy halra vadászik az X-Faktor stábja! Az RTL Klub tehetségkutatójának készítői a Blikk információink szerint a magyarországi zenei élet legnagyobb alakjai között keresik azokat a személyeket, akik hamarosan bekerülhetnek a mentori székekbe.

Mint ismeretes, a példátlan sikernek örvendő műsor, amely eddigi három szezonjában mindig a legnézettebbnek bizonyult, komoly változásokon megy keresztül a 2013-as évadra. Bár a formátum marad, így minden bizonnyal ezúttal is minden olajozottan működik majd, három mentor máris visszavonulót fújt.

Először, még tavaly év végén, ifjabb Malek Miklós jelentette ki, hogy nem vállalja az ingázást a jövőben a lakhelye, Los Angeles és Budapest között, majd pár hónappal ezelőtt Keresztes Ildikó is úgy döntött, inkább énekesnői énjét tolja a rivaldafénybe. Ezek után már nem hatott meglepetésként, hogy néhány hete Nagy Feró is visszavonult a zsűrizéstől, és nem lenne meglepetés, ha társai nélkül Geszti Péter sem folytatná.

A Blikk megtudta, helyükre prominens személyeket szeretne az X-Faktor. Mint a Blikk már megírta, a legnagyobb esélyesek között eddig Tóth Gabi és Vastag Csaba neve merült fel, most viszont egy másik korosztály igazi nagyágyúja is képbe került. A Blikk információi szerint Kovács Ákos az, akit célba vettek.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: