2011-01-21 09:04:35• hírek • Blikk

Szexmániája miatt utálják ki Alekoszt

Szexmániája és a nőkkel való viselkedése okozhatja a ValóVilág okostojásának a vesztét, Alekosz (32) ugyanis már sokaknál kiverte a biztosítékot, így nem csoda, hogy a szerdai kiválasztáson ő kapta a legtöbb szavazatot.

Az önjelölt Casanovát hideg zuhanyként érte, hogy társai úgy gondolják, kívül tágasabb lenne neki. Zsófi egyszerűen szánalmasnak nevezte, míg Laci kerek perec kifejtette véleményét arról, hogy neki egyáltalán nem fér bele az erkölcsi értékrendjébe az, hogy Alekosz állandóan a csajok után fut.

Nekem ez az erkölcsi normámba nem fér bele, és azért akarom ezt a jelet rátenni, hogy ebből tanuljon - osztotta ki Alekoszt a kiválasztáson Laci. Alekosz a kiválasztás előtt azonban egy másik hatalmas pofont is kapott, mégpedig Évától, aki a férfi heves, sőt olykor tolakodó udvarlása ellenére is kikosarazta, és egyértelműen közölte vele, hogy nincs esélye. A villa okostojása behúzta a fülét-farkát, és magába zuhant.

- A kiválasztásnál az lepett meg, hogy annyi jelet kaptam, és amikor a negyediket is megkaptam, tudatosult bennem, hogy nekem kell menni. A számomra legjobb döntést fogom meghozni - elmélkedett Alekosz csütörtökön a riportszobában a kiválasztásáról, ahogy belátta azt is: az Évához fűzött reményei, ha átmenetileg is, de szertefoszlottak.

- Most már letisztultak bennem is a dolgok, maradjon a barátság. Évával kapcsolatban nem vagyok csalódott, csak magammal kapcsolatban. Alekosz családja egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy ő kapta a legtöbb szavazatot.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Megbélyegezve. Szandika köti fel a zöld kendőt – a kiszavazottság jelét – Alekosz karjára
Megbélyegezve
. Szandika köti fel a zöld kendőt – a kiszavazottság jelét – Alekosz karjár


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: