2015-08-24 10:10:11• hírek • Szatmár.ro

Tízezren buliztak az új főtéren a Neoton Famíliával

Hatalmas bulit csapott Szatmárnémeti új főterén vasárnap este a Neoton Família! A zenekar, amelyiknek gyakorlatilag csak slágereik vannak, közel tízezer személyt csalt ki a város új főterére. Csepregi Éva és barátai fantasztikus hangulatot teremtettek, a tapsolás és a tánc pedig kellemes fáradtsággal öntötte el a közönséget.

Koncertindítónak mi is lehetett volna jobban illő, mint a Szép nyári nap, s már az első dallamokra sokan ölelték át párjuk derekát és kezdtek el táncolni, úgy, mint tíz, húsz, vagy akár negyven évvel ezelőtt. Mert bármennyire hihetetlen, a Neoton bizony már négy évtizede írja és énekli a legsikeresebb dalokat, több generáció házibulis zenéjét és világslágereket.

Hiszen a Holnap hajnalig egycsapásra meghódította a nemzetközi slágerlistákat, akárcsak a Santa Maria - Kolumbusz Kristóf az Újvilág felfedezésébe torkolló expedíciójának a Santa Maria nevű, három árbocos karakk-kal, valamint két másik hajóval együtt vágott neki. A hajó ugyan zátonyra futott, a Neoton Família azonban ezzel a dallal 1979-ban példátlan módon befutott, s nem csak Magyarországon. S jó szél fújja azóta is a dagadó vitorlákat, mert egyetlen koncertjük sem képzelhető el a Santa Maria nélkül. Mint ahogy a Tinidal, a Bye-bye kedvesem, vagy éppen a 220 felett nélkül.

AUGUSZTUS 24. - HÉTFŐ

Szakszervezetek Művelődési Háza - Kisterem
11.00 - Törökvész Vitéz, avagy Vitéz László és a törökök bábtáncoltató játék. Írta, játssza, rendezte: Fekete Dávid. Szervezi az Art Projekt Egyesület.

Újközpont - Október 25. tér
21.00 - Koncz Zsuzsa koncert. Vendég: Gerendás Péter (HU).

Music'at Caffe & Pub
23.00 - Phoenix lemezbemutató-koncert.


Kiemelt támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Bethlen Gábor Alap, Földművelődésügyi Minisztérium, Nemzeti Együttműködési Alap, Communitas Alapítvány

Aranyfokozatú támogatók: Autonet, Tarr Beton, No Pardon Pub, Igazi Csíki sör, Barta Ati, CBA Nord Vest

Ezüstfokozatú támogatók: Rosendahl, Farmacenter, Arnisol, Nord Star, Ecomatrix, Transpink, Pizzerie & Motel Al Capone, Ratioterm, Aquastar, Salvator, Ferys Invest, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Hanna Konyhatehnika, Meteor, Diego, Mindig Friss, Quick 24, Hutton, Beta Security, Florisal, Promocraft, Hotel Dana, Business Transaction, Gerbog

Támogatók: Qualiform Romania, Karmob, Secondtex, Technosam, Bodnar, Contitech Fluid Automotive Romania, Czier Tibor, Neptun Company, Mecaf, Nagy Textile, Poszet, Radical, Samfero, SVD Bau, Termo, Ave Impex, Siha Romania, Emil Gill Style, West Medica, Zolihusi, Alconor, Gati Const, Ambo Software, Apollonia, Bocons, Capco, Exotic K, Infocenter, Kiramik, Sat-an, CBS, Fastus, Erdholz, Erlux, Eskimo, Tisza-Fish.

Fő médiatámogatók: Szatmári Friss Újság, City Rádió, Szatmár.ro

Kiemelt médiatámogató: Transindex

Médiatámogatók: Informația Zilei, ITV, Portalsm.ro, M1, Duna TV, ETV, Kölcsey TV, Krónika, Bihari Napló, Erdély Online, Kelet Magyarország, Nyiregyházi Napló, Maszol.ro, Kolozsvári Rádió Románia, Retro Rádió, Som Rádió, Nagybánya.ro, TV 1, Erdélyi Riport, Erdély FM

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: