2018-05-29 12:52:32• hírek • Szatmár.ro

Tízezrek buliztak az idei városnapokon

Megmozgatta a szatmáriakat az idei városnapok, a három nap alatt több tízezren vettek részt a különböző rendezvényeken a megyeközpontból és más településekről egyaránt.

Szatmárnémeti legnagyobb szabadtéri rendezvényének a szervezői ezúttal is a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ voltak, a főszponzorok pedig az AUCHAN és a szatmárnémeti Aushopping. Szintén szponzorként segítette a rendezvény sikeres lebonyolítását a SKOL, a COCA-COLA és a WOW pizzéria, amit az önkormányzat vezetői minden szatmári nevében hálásan köszönnek ezúton is.
 
Szintén köszönet jár a csendőrség, a municípiumi rendőrség, a tűzoltóság, a mentőszolgálat, a Florisal Rt. és végül de nem utolsó sorban a Helyi Rendőrség munkatársainak, akik munkájukkal és professzionalizmusukkal hozzájárultak ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen zajlodjon. A Megyei Múzeum munkatársait pedig a Kézműves Mesterségek Vásárának a megszervezéséért illeti köszönet.
 
„Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy munkájával és hozzájárulásával szebbé és jobbá tette az ünepünket. A testvérvárosaink – Nyíregyháza, Rezsow és Ungvár – képviselőinek, hogy megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel. Rengeteg élménnyel gazdagodhattunk a három nap alatt, annak pedig külön örülök, hogy mindvégig több tízezres tömeg volt az utcákon és a tereken. Az, hogy ennyi embert sikerült megmozdítani, a legjobb bizonyíték arra, hogy jó munkát végeztünk. Három napig Szatmárnémeti volt a régió központja, hiszen a szomszéd megye és a szomszédos országok lakói számára is vonzó programjaink voltak. Biztos vagyok abban, és mindannyian azért dolgozunk, hogy a jövőben még ennél is színvonalasabb rendezvényeket szervezünk.” – értékelt Kereskényi Gábor polgármester.
 
 
És végezetül néhány érdekesség:
• összesen 71 kereskedő 87 különböző ponton árulta a termékeit;
• birkapörkölt, fagyi kürtöskalácsban, vagy éppen fánk egyaránt megtalálható volt a termékek között;
• 12 szórakoztató helyszín külön a gyerekeknek: airsoft, arcfestés, játékpark;
• 5 civil szervezet tevékenykedett a 3 nap alatt;
• a kereskedelmi egységek közel 152 ezer lejt fizettek a helyekért;
 

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: