2011-04-05 14:14:09• hírek • Szatmár.ro

Képeslap a Semmiből

Különleges koncert az Északi színházban április 9-én.

Hol volt hol nem volt. Inkább nem? Inkább igen! Volt egyszer egy maroknyi lelkes ember, egy költő, egy "daloskönyv", egy dramaturgia... és a pacsirta. Mi lett mindebből, ó egek! Átköltés, megzenésítés és játék - minden ami belefért egy másfél órás lírai koncertbe, abba amely eszmélésünk, kisebbségi létünk, szerelmünk és gyűlöletünk, nekirugaszkodásunk, lázadó és belenyugvó énünk vidáman szomorkás albumát is végiglapoztatja velünk.

Vitorlát bontott hát Jack Cole daloskönyve. Kovács András Ferenc megírta, Klárik Attila dramaturgiai gerincre fűzte, a P.U.L.B. (Próba után Lacikánál borozunk) együttes - Márton Lóránt (ének, gitár), Tinca Teddy (gitár), Tóth László (basszusgitár), Éltes Áron (fúvós hangszerek, ének), Csurulya Árpád (dobok) - megzenésítette és előadta, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház felkarolta, a mindenható Befogadó pedig... ritmusra bólogatva bátran fogyasztotta. Akár a mesében. És boldogan éltek bluesban, jazzben, borpácban mindannyian, míg... nélkül. És nincs itt a vége. És dióhéjban sem kerekedtek fel, csak kerekedtek. Ami a jólét jele, ugye...

A koncertre az Északi Színházban kerül sor, április 9- én, szombaton 19 órai kezdettel. Jegyek elővételben a színház jegypénztárában kaphatók, egy felnőtt jegy 15 lej, a diák- és nyugdíjas jegy 10 lejbe kerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: