2008-10-17 15:21:11• hírek • Szatmár.ro

Vasárnap légibemutató lesz Szatmárnémetiben

A szatmárnémetiek nagy örömére, vasárnap a Szatmár Megyei Tanács és a Román Repülősklub szervezésében légibemutató kerül megrendezésre a Szatmárnémeti Repülőtéren.

A gépek a szatmárnémeti repülőtérről szállnak majd fel, bajnok pilóták és ejtőernyősök fogják elkápráztatni a közönséget. Az előrejelzések szerint, az időjárás miatt nem kell aggódnunk, ugyanis az időjósok előrejelzései szerint, zavartalan időjárásra számíthatunk. Pénteken a légibemutató programjával kapcsolatosan tartottak sajtótájékoztatót, melyen bemutatkozott néhány pilóta is.

A sajtótájékoztatón Csehi Árpád, a Megyei Tanács elnöke elmondta, ez a rendezvény remélhetőleg egy gyümölcsöző együttműködés kezdete, ugyanis a jövőben a Román Repülősklubbal közösen, fel kívánják lendíteni a szatmári sportélet ezen ágazatát.

 

Constantin Voicu, a Román Repülősklub igazgatója elmondta, valószínűleg már tavasszal elkezdik a szatmárnémeti hangár, gyep illetve egyéb felszerelések felújítását.

A légibemutató tíz órakor kezdődik és egy óra körül ér majd véget. A rendezvény helyszínére külön buszjáratokkal lehet majd eljutni, ugyanis a Transurban három különjáratot indít a város különböző pontjairól: egyet a Solidaritatii, egyet a 16-os negyedből egyet pedig a Lucian Blaga sugárútról. Az első busz fél kilenckor indul és félóránként közlekedik. Buszjegyeket 1,8 lejért a buszokon lehet majd vásárolni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: