2017-05-13 17:33:53• hírek • Kocsis Zoltán

Abroncsok között utazó három migránst találtak Szamosdobon

Három, Afganisztánból származó migránst talált egy Oroszországba tartó szerb kamionban a román hatóság pénteken Szamosdobon. Az utóbbi időben érezhetően megnőtt a Magyarországra tartó migránsok száma Szatmár megyében, csak ezen a héten már kilencre emelkedett az elfogott menekültek száma.

Szamosdobon, az E671-es európai úton a határrendészet és a közúti rendőrség közös ellenőrzési pontjánál pénteken állították meg a szerb kamiont, amelyet a 38 éves szerb állampolgárságú Danilo P. vezetett. A dokumentumok szerint a teherautó Oroszországba szállított abroncsokat mintegy egy millió lej értékben. Amikor azonban a hatóság kinyittatta a rakteret, kiderült, hogy gumikon kívül más is tartózkodik a pótkocsiban: három férfi.

Miután azonosították őket, kiderült, hogy valamennyien afgán állampolgárok: egy 30 éves férfi és két kiskorú. Egyikük 16, másikuk 13 éves.

A hatóság vizsgálatot indított a ügy felgöngyölítése érdekében, a három migránst pedig a Megyei Bevándorlási Iroda munkatársainak adták át.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: