2014-05-04 16:25:32• hírek • Kocsis Zoltán

Tizenöt éves fiú okozott balesetet Bujánházán

Szombat délután Szatmár megyében két kisebb közlekedési baleset történt. Mindkét esetben közös, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkező személyek bejegyzetlen motorkerékpárokat vezettek és buktak el velük.

Az első baleset szombat délután kevéssel fél négy után történt Vámfaluban. A 21 éves Petru M. és a nyeregben mögötte ülő 17 éves P.F. egy Lifan típusú krosszmotorral motorozott, amikor egy kanyarban elveszítették az irányítást a jármű fölött és a 898. szám alatti ház kerítésének ütköztek.

A balesetben Petru M. kisebb sérüléseket szenvedett, őt az Avasfelsőfalui Városi Kórházba szállították kivizsgálásra. A helyszínelő rendőrök megállapították, hogy a fiatal férfinek smmilyen típusú vezetői engedélye nem volt, ráadásul a motorkerékpár sem volt bejegyezve.

Néhány órával később, 19.45 körül Bujánházán is hasonló jellegű baleset történt. Az L.A. monogrammal rendelkező 15 éves kamasz az 506. szám alatti ház előtt hirtelen fékezett, minek következtében leesett Peugeot típusú robogójáról. Az fiú az úttestre vágódott, ám szerencséjére nem szenvedett komolyabb sérülést. Főleg annk tükrében, hogy az úttestre esett robogónak nekiütközött a 42 éves Gheorghe B által szabályosan vezetett Volkswagen Golf típusú személygépkocsi.

A helyszínelő rendőrök ebben az esetben is megállapították, hogy a fiúnak nem volt vezetői engedélye, a robogó pedig nem volt beírva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: