2006-05-26 14:35:51• hírek • Szatmár.ro

Rúzsa Magdi szíve az operatőrért dobog

A  Megasztár győztese hazalátogatott szülőfalujába, ahol hatalmas szeretettel fogadták.

Rúzsa Magdi a napokban Szabadkán, majd Kishegyesen járt. Szabadkán átvehette az öt évre szóló vízumot, mellyel bármikor szabadon járhat Magyarország és Vajdaság között, szülőfalujában pedig családját látogatta meg. Magdit hatalmas szeretettel fogadták földijei, Kishegyes apraja-nagyja az utcán volt, hogy láthassa a Megasztárt. Az énekesnőre biztonsági őrök vigyáztak, nehogy összenyomja őt a tömeg. A törékeny lány zokogott, amikor meglátta az őt ünneplő temérdek embert.

Édesanyja, Marika "Az értől az óceánig " című verssel köszöntötte lányát; majd elmondta: nem kételkedik abban, hogy lányából világsztár lesz. Szülei az ünnepi vacsora után legszívesebben vissza sem engedték volna Budapestre, de mindnyájan tudják, Magdi csak Magyarországon tudja elindítani a karrierjét.

Az énekesnő nem csak fellépései miatt sietett vissza. Úgy hírlik, Magdi szíve egy Benji becenéven ismert operatőrért dobog. A Megasztár házban lakók már régóta felfigyeltek kettőjük kapcsolatára, a verseny ideje alatt gyakran találkoztak egymással, és úgy tűnik: egymásba szerettek. Benji kollégái azonban nem bíznak a tartós kapcsolatban, mert úgy tudják: Benji nagyon laza, számára a legfontosabb a motorja és a száguldás, az utóbbi időkben pedig sok futó kalandja volt.

Magdi pedig úgy tűnik, hogy komolyan, hosszú távra tervez. Egykori kedvese megkereste őt a Megasztár döntőjének próbája során, és szinte térden állva könyörgött a lánynak, hogy fogadja vissza őt. Magdi azonban határozottan elutasította őt. "Barátok lehetünk, de annál többre már nem számíthat" - mondta neki Magdi. (Blikk és Best híre alapján ma.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: