2008-02-11 10:10:17• hírek • István Löchli

Mindent az egyben videokamera

 A Toshiba nyolc készülék funkcióit egyesítő kamerával jelentkezik.
A Toshiba számítógépes perifériákat, tartozékokat és szolgáltatásokat fejlesztő részlege nyolc készülék funkcióit egyesítő videokamerát hozott forgalomba.
 
A 7,0 megapixeles CCD érzékelővel ellátott Camileo Pro készülék webkameraként, digitális hangrögzítőként, MP3-lejátszóként, háttértárként, elektronikus könyvként és mozgásérzékelőként egyaránt használható. A készülék 3x-os optikai és 4x-es digitális nagyítást kínál, az állóképek pedig akár 11 megapixeles interpolált felbontással is menthetők. A kamera az összes álló- és mozgóképet kiváló helytakarékosságot kínáló MPEG4 formátumban menti, mellyel jelentős adatmennyiség tárolható a 64 MB beépített memóriában is. A Camileo Pro emellett SD/MMC-kártyahelyet is tartalmaz, így további kapacitást biztosíthat a fényképeknek, videóknak és zenéknek.

A fekete és ezüstszínű burkolattal ellátott Camileo Pro lítiumionos akkumulátort tartalmaz; súlya csupán 165 gramm, mérete pedig nem több 118 x 64 x 30 mm-nél. A kamerához több szoftvert is mellékel vállalatunk, ideértve például az Arcsoft Photo Impression, a Media Converter és a Show Biz alkalmazást. A kamerát csatlakoztathatja számítógépéhez, így szoftveresen frissítheti azt az Adobe Flash támogatásához. A mellékelt audio- és videokábelekkel a felhasználók akár televízión is megtekinthetik a tárolt álló- és mozgóképeket.

Nyolcféle funkció egyetlen készülékben:
Digitális videokamera: AVI formátumban, 720 x 480 (D1) képpontos felbontásban menti a videókat, így azokat egyszerűen tárolhatja, szerkesztheti és terjesztheti az interneten.
Digitális fényképezőgép:nagy felbontású fényképeket készíthet, melyekből akár 2000 darabot is tárolhat, ha külön vásárol egy 4 GB-os SD-kártyát.

Digitális hangrögzítő: a beépített hangrögzítő funkcióval WAV formátumban rögzíthet beszédhangot vagy környezeti zajokat, melyeket aztán diktálásra vagy fényképek hangklipjeként használhat fel.
Elektronikus könyv: a Camileo Pro szövegolvasót is tartalmaz, így könnyedén megtekintheti a feltöltött elektronikus könyveket (csak a txt formátumot támogatja).

Háttértár: a kamerát USB 2.0 csatolófelületen keresztül számítógéphez csatlakoztathatja, mellyel letöltheti a készített fájlokat, illetve feltöltheti a kívánt fényképeket és videókat, amiket aztán bárhol megtekinthet és megoszthat.

Mozgásérzékelő: amikor a kamerát számítógéphez csatlakoztatja, a Camileo Pro akár aktivitásjelző mozgásérzékelőként is szolgálhat.

MP3-lejátszó: a fülhallgatóval együtt forgalmazott Camileo Pro készülék támogatja az ID3-adatok (például zeneszám és előadó) megjelenítését, így teljes értékű hordozható MP3-lejátszóként használható. A zeneszámokat az SD/MMC-kártyán és a 64 MB beépített memóriában egyaránt tárolhatja.

Webkamera: a Camileo Pro kiválóan használható nagy felbontású (640 x 480 képpontos) webkameraként, így segítségével színesebbé teheti az on-line kapcsolattartást és játékot.

{youtube}Z3sniZtiIaw{/youtube}

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: