2019-09-16 06:20:28• hírek • Szatmár.ro

Tizennyolcadik alkalommal szervezik meg a Csengeri Almafesztivált

szeptember 20 - szeptember 21
Sztárfellépő: Kowalsky meg a Vega. A Kowalsky meg a Vega magyar rock-központú együttes. Korai időszakában csak a Funk rock műfajt erősítette Magyarországon hip-hop stílusú énekkel fűszerezve, mostanában vegyesebb és populárisabb tematikájúra váltott. A zenekar frontembere Kowalsky (Balázs Gyula), Vega viszont nem az együttes tagja, és nem is a vegetarianizmust szimbolizálja (noha Kowalsky valóban "vega"), hanem Vincent Vega, a Ponyvaregény egyik szereplője előtt tiszteleg.[1] A zenekar zenéjének ars poeticájául az élet értelmének keresését állítja.

A Csengeri Almafesztivál célja a kistérség népszerűsítése a vidék jellegzetes termékét felhasználva, valamint a helyi termelők szakmai piaci kapcsolatainak fejlesztése - olvasható az esemény bemutatójában.

A fesztivál a szatmári népi és gasztronómiai kultúra bemutatója és versenye (népi ételek, néptánc stb.) mellett lehetőséget nyújt a kistérség művészeinek bemutatkozására is. A konferenciából és termékbemutatóból, valamint kulturális és sporteseményekből álló fesztivált ebben az évben szeptember 20. és 21. között szervezik meg, melyre minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak. A részvétel természetesen ingyenes. Mutatjuk a teljes programot!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: