2009-06-17 14:43:23• hírek • Ferenczi Noémi

Tizennyolcadik Véndiáktalálkozó

Az idei Véndiáktalálkozó július 10-11-én kerül megrendezésre. Osztálytalálkozós „véndiákok" jelentkezését várják a szervezők.

A Véndiákszövetség már javában készül az idei, tizennyolcadik ünnepségre, melyen várhatóan az idén is több ezren fognak majd ellátogatni. A minden szatmári „véndiák" találkozóján tavaly több mint 2500-an vettek részt - mondta el honlapunknak Gönczy Gábor, a Kölcsey Ferenc Véndiákszövetség elnöke.

Az évfordulós osztályok minden délután 15 óra után Fülöp Gizella tanárnőnél jelezhetik részvételi szándékukat a 0724 341 246-os telefonszámon. Asztalt foglalni a MADISZ-nál lehet Ilonczai Máriánál illetve a 0261 710 810-es üzenetrögzítős telefonszámon.

Az idei találkozó programjáról érdeklődtünk a szövetség elnökénél, aki megkeresésünkre elmondta, ezen a héten szögezik le a rendezvény programját, annyi viszont biztos, hogy az előző évi rendezvényekhez hasonlóan, változatos, színvonalas programra számíthatnak a résztvevők.

A tavalyi Véndiáktalálkozón először tartottak rendhagyó osztályfőnöki órát a főgimnázium dísztermében. Ez a program arról szólt, hogy az összes évfordulós osztály közös osztályfőnöki órán vett részt, melyen Boros Mihály nyugalmazott tanár volt az „osztályfőnök".

„Az idei találkozó programjában is szerepel koncert és más fellépések. Tavaly nagy sikere volt a rendhagyó osztályfőnöki órának, ezért természetesen, az idén sem marad ki a programból"- mondta el elöljáróban Gönczy.


Kép 2007-es Véndiáktalálkozóról. Rég nem látott ismerősök, barátok találkoztak.
Kép 2007-es Véndiáktalálkozóról. Rég nem látott ismerősök, barátok találkoztak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: