2017-11-07 14:00:52• hírek • Bede Emőke

Tizennégy éves sofőrt fogtak a közlekedési rendőrök

Nem unatkoztak a közlekedési rendőrök a tegnapi nap folyamán: a tinédzser mellett gyorshatókat, ittas sofőröket és más szabálysértőket is fogtak.

November 6-án a délelőtti órákban Krasznabéltek és Felsőbobáld között állítottak meg egy járművet a közlekedési rendőrök. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a kormány mögött egy 14 éves kiskorú ül, aki érhető módon nem rendelkezik jogosítvánnyal sem. Felelőtlen tettét nem súlyosbította alkoholfogyasztással, ezért a fiú ellen csupán vezetői engedély nélküli közlekedés miatt indítottak eljárást.
 

Kedd hajnalban a sárközi rendőrség emberei egy közlekedési balesethez vonultak ki. Mint a helyszínen kiderült, egy máramarosi 59 éves férfi a sebességkorlátozás túllépése miatt belerohant egy haszongépjármű által vontatott utánfutóba. Az ütközés során megsérült a személygépjűrműben utazó 58 éves nagybányai nő, őt mentővel szállították kórházba.
 

A balesetet okozó autón nem voltak rendszámok sem felszerelve, mivel nem volt bejegyezve a gépjármű-nyilvántartásba. Bár nehéz elképzelni, de a szabálysértések sora ezzel nem ért véget. Mint kiderült, az 59 éves férfi leheletében 0,79 mg/l alkoholkoncentrációt mért a szonda. A vétkes sofőr ellen 3 vádpontban indítottak nyomozást.
 

Ezek voltak az elmúlt nap legsúlyosabb eseményei, viszont a rendőrök munkája nem merült ki ennyiben. A nap során kiosztott pénzbüntetések összege megközelíti a 23800 lejt, öt sofőr pedig jogosítvány nélkül maradt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: