2020-05-20 13:08:03• hírek • Bede Emőke

Tizenkilenc év után találta meg vér szerinti édesanyját a Szatmár megyéből származó lány

A közösségi oldalak erejében bízva kért segítséget kedden egy szatmári születésű, fiatal lány, aki szerette volna megtalálni vér szerinti rokonait, kiket soha nem ismerhetett meg, hiszen már 1 éves korában adoptálta őt egy amerikai család.

A családját kereső lány az egyesült államokbeli Coloradoból kereste meg a The never forgotten Romanian children nevű Facebook-oldalt, mely az elmúlt öt évben már több mint 1 000 örökbefogadott gyermeknek segített felkutatni rég nem látott szeretteit. „A közelmúltban az ugyancsak Romániából adoptált bátyám ennek az oldalnak köszönhetően találta meg rokonait. Nemrégiben, az örökbefogadó családunkkal együtt úgy döntöttem, hogy én is megkeresem a vér szerinti édesanyám. Születési nevem Leleczi Anamaria volt, 2000. május 21-én láttam meg a napvilágot a Szatmár megyei Avasfelsőfaluban” – indítja történetét a fiatal lány, majd elmeséli azt is, hogy az Ákosról származó édesanyja akkoriban még csak 16 éves, tehát kiskorú volt, így örökbe adásáról a nagyanyja döntött még 2001 januárjában. 


A Facebook-felhasználók alig néhány kattintással megtalálták a szóban forgó hölgyet, melynek köszönhetően a fiatal lány épp huszadik születésnapja előtt ismét felvehette a kapcsolatot vér szerinti édesanyjával - derül ki a szóban forgó oldal legfrissebb bejegyzéséből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: