2009-06-18 19:46:37• hírek • Szatmar.ro

Tizenkettedszer: Trapács-kupa

Szatmár legpatinásabb amatőr bajnokságát ezúttal Pusztadarócon rendezik meg.

A tragikusan fiatalon, 28 esztendős korában elhunyt Trapács György emlékére életre hívott amatőr bajnokság immár 12. évadját rendezik meg pénteken. A torna fennállása során először ezúttal a két szervező, Juhász Zoltán és Figus Illinyi Gábor, úgy döntött, hogy a Pusztadaróci Recolta pályáján rendezik meg az eseményt.

A 17 órakor kezdődő bajnokság hat meghívott csapatát két darab hármas csoportba osztják, az első helyezettek játsszák majd a döntőt, a többiek a helyosztókon folytatják. A 2x25 perces meccseken az FC Bözsi, a Doxyny, a Dilettánsok, az Újpest, az Emil Gill Style és a Poszet&Rustic lép pályára. A hagyományoknak megfelelően a torna helyet ad egy gálameccsnek is, amelyen a Ferencváros és az Újpest szimpatizánsai csapnak össze.

A Trapács kupa korábbi kiírásain már megszokottá vált, hogy egykori ismert labdarúgók is pályára lépnek. Láthattuk a Fradival bajnokságot és kupát nyerő Szenes Sándort és Patkós Csabát, vagy az egykori utánpótlás-válogatott Esztinka Sándort is. Bár ők ezúttal nem tudták vállalni a szereplést, találkozhatunk a Steauával a Bajnokok Ligájában is pályára lépő Csík Tiborral, vagy az Olimpia két korábbi játékosával, Paul Leventével és Blatniczky Tiborral, valamint korábbi, alsóbb osztályban szereplő futballistákkal, mint például Tóth Antal vagy Kiss Ferenc.

Az utóbbi évek szokásához híven a torna a harmadik félidő eseményeivel ér véget, de ezeken a meccseken már többniyre nem hirdetnek győztest, általában döntetlenben egyeznek meg a felek.



A Ferencváros és az Újpest szimpatizánsai a Trapács-kupán


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: