2017-11-28 13:53:26• hírek • Szatmár.ro

Tizenkettedik alkalommal tartják meg a Kárpát-medencei Imanapot

Szeretettel várják a Szatmári Református Egyházmegye Nőszövetségeit és minden érdeklődőt a 2017. december 3-án, délután 17:00 órától kezdődő imanapra a Szamos–negyedi református templomba.

Az idei imanapi programot a Tiszáninneni Református Nőszövetség állította össze. Igét hirdet majd a Tiszáninneni Református Egyházkerület Nőszövetségének elnöke, Dr. Börzsönyi Józsefné Marianna, aki a magyarországi Szerencsről érkezik majd az eseményre.
 

Köszöntőt mond majd Nt. Bogya-Kis Mária lelkipásztor, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület Nőszövetségének elnöke és Nt. Király Lajos lelkipásztor, a Szatmári Református Egyházmegye esperese is.
 

A Tiszáninneni Református Egyházkerület életéről bemutatót tart Dr. Börzsönyi József nyugalmazott lelkipásztor, esperes, aki szintén Szerencsről érkezik majd. Az imanapi programot bemutatják és az imádságokat felolvassák a Szatmári Református Egyházmegye Nőszövetségének vezetőségi tagjai, Nt. Nagy Erika lelkipásztor, egyházmegyei nőszövetségi elnök és Nt. Szilágyi Noémi egyházkerületi nőszövetségi titkár vezetésével.
 

Az alkalom szeretetvendégséggel zárul.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: