2017-03-10 09:13:02• hírek • Kocsis Zoltán

Tizenkét napja keresik a Szamosba fulladt férfit

Folytatja a február 26-án Szamosba fulladt horgász holttestének keresését a megyei készenléti felügyelőség, közölte közleményben péntek reggel a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége. Már a magyar hatóságokkal is felvették a kapcsolatot.

Amint arról annak idején beszámoltunk, azon a tragikus vasárnap délután szomorú véget ért a horgászat a Szamos partján. Egy férfit elragadt az ár, másik két férfi pedig segítségére sietett, ám ők is bajba kerültek. Egyikőjüket, egy 32 éves férfit egy negyedik horgász a partra tudott vonszolni, ő hipotermikus sokkot kapott. Egy másik, 48 éves férit már csak holtan tudtak kiemelni a folyóból a tűzoltók, míg egy 58 éves férfit azóta sem találnak.

A tűzoltóság tájékoztatása szerint az azóta eltelt 12 nap során folyamatosan keresték a tetemet. Napközben 09.00-17.00 óra között felfújható gumicsónak bevetésével dolgoznak a szakemberek.

A készenléti felügyelőség annak lehetőségét is felvetette, hogy a tragédia óta a folyó átsodorta a holttestet Magyarország területére, ezért már felvették a kapcsolatot a szomszédos ország illetékeseivel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: