2013-08-14 18:27:19• hírek • Szatmár.ro

Tizenkét csapatos csoportban az Olimpia

Szerdán ülésezett a Román Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága.

Az ülésen döntöttek a második és harmadik ligával kapcsolatban is, természetesen a Szatmárnémeti Olimpia sorsát a második ligás változások befolyásolják. Legutóbb még arról volt szó, hogy két csoport indul a B-ligában 14-14 csapattal, majd a következő fociévben 12-12 együttesre csökken majd a létszám. A második ligában azonban több csapat is komoly anyagi nehézségekkel küzdött, vissza is léptek néhányan, ezért már most csökkentett létszámmal indul a bajnokság. Csupán 25 csapat jelezte, hogy van anyagi kerete az induláshoz, így egy 13 csapatos és egy 12 csapatos csoport indul a második ligában.

Az Olimpia a 12 csapatos csoportban szerepel. Az alapszakaszban 22 forduló lesz, a rájátszásban pedig 10 mérkőzést rendeznek, így 32 mérkőzést játszanak. Az első hat csapat a dobogós helyekért küzd majd, az első két helyezett pedig feljut az első ligába. Az utolsó hat csapat a rájátszásban a bennmaradásért küzd, az utolsó kettő pedig kiesik.

A II. liga csoportjainak összetétele:

1. csoport: Rapid, Iaşi, Brăila, Buftea, Slobozia, Galaci Dunarea, Sportul Studentesc, Suceava, Konstancai Farul, Berceni, Buzau, Bákó, Tatrang.

2. csoport: Olimpia, Beszterce, Rm. Valcea, UTA, Marosvásárhely, Resicabánya, Slatina, Nagyvárad, Mioveni, Craiovai CS U, Craiova FC U, Motru.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: