2014-05-18 17:03:18• hírek • Kocsis Zoltán

Tizenhat tonna alkoholt koboztak el három szatmári férfitől

Szatmár megyében tizenöt, Brassó megyében két tonna alkoholt foglaltak le a rendőrök házkutatások során pénteken. Az egész azzal kezdődött, hogy megállítottak egy gépkocsit.

Május 16-én, pénteken a rendőrség Barcaföldváron megállított egy gépkocsit, amelyben három, 33 és 53 év közötti Szatmár megyei férfi tartózkodott. Amikor a hatóság munkatársai átkutatták az autót, egy tonna alkoholt találtak benne. Az autóban ülök „természetesen" semmiféle dokumentummal nem tudták igazolni annak származását.

A rendőrség két házkutatást rendelt el Szatmár megyében, aminek következtében összesen 15 tonna alkoholt valamint három darab, az alkohol előállításához használt berendezést találtak. Ugyanazon a pénteki napon négy házkutatást tartottak Brassó megyében is, ahol további két tonna alkoholra bukkantak.

A rendőrség az összesen 18 tonna alkoholt, a berendezést és a gépjárművel is elkobozta. A három szatmári férfit valamint 45 éves brassói kapcsolatukat őrizetbe vették és adócsalás valamint alkohollal való illegális kereskedés vádjával indul ellenük eljárás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: