2011-12-12 12:41:17• hírek • Kocsis Zoltán

Szedi áldozatait a disznóvágási szezon

A Karácsony közeledtével megkezdődött a disznóvágások szezonja és a jelek szerint ez nem csak a sertésekre nézve hordoz veszélyt magában: a hétvégén összesen három személyt láttak el a Sürgősségi Osztály munkatársai disznóvágás közben bekövetkezett baleset miatt.

Két esetben is súlyos vágási sérüléseket szenvedett a kezén a páciens. Ami, ismerve a disznóvágás menetét, nem annyira meglepő. Egy harmadik személyt azonban mellkasi zúzódásokkal kellett ellátni. Nem tudni, vajon a sertés bosszújáról van-e szó...

Mint ahogy nem tudni azt sem, hogy van-e bármiféle köze e hagyományhoz azon hat személy valamelyikének, akiket túlzott alkoholfogyasztás miatt szállítottak kórházba. Szintén hatan lettek erőszakos cselekmények áldozatai, négy embert kutya harapott meg, kettő pedig közlekedési balesetet szenvedett.

Két férfi és egy nő trichinellózis gyanújával került kórházba, ám a vizsgálatok cáfolták a feltételezést. Mindhárman gyomorrontást kaptak.

Péntek és vasárnap között összesen 492 személyt látott el a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Osztálya, ebből 123 volt a gyerekek száma - derült ki a intézmény tájékoztatójából.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: