2008-10-19 18:16:16• hírek • Szatmar.ro

Tizenhat góllal nyert a VSK Fogarason

Jobb gólarányával megtartotta vezető helyét a tabellán a beszterceiek előtt a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda együttese, amely a másodosztály C csoportjának rangadóján fölényes győzelmet aratott Fogarason.

Pedig a meccs nem úgy indult, hogy szatmári siker lesz a vége, ugyanis az első félidőben nagyrészt a tabellán harmadik helyen álló hazaiak vezettek, és csak a hajrában ébredt fel a VSK, és kétgólos előnnyel zárta a félórát. Utána viszont megtáltosodott a szatmári gárda, és amíg a fogarasaiak csak négy gólt dobtak, Birtalan vezérletével megduplázta góljai számát.

 

A osztály, 8. forduló, C csoport: Fogarasi HCM–Szatmárnémeti VSK 20-36 (16-18). A szatmári gólszerzők: Birtalan 17, Nagy 6, Ferenţ 6, Mateş 2, Oláh J. 2, Oláh B. 2, Savlovschi 1. További eredmények: Szászsebesi CSM–Székelyudvarhelyi HC2 37-32, Kolozsvári U Transilvania2–Besztercei HCM CSM 30-42, Segesvári Naţional–Nagybányai Extrem 25-27. A következő forduló (október 25.): Szatmárnémeti–Segesvár, Beszterce–Fogaras, Székelyudvarhely–Kolozsvár, Torda–Szászsebes. Nagybánya áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: