2013-03-16 13:47:39• hírek • Kocsis Zoltán

Tizenhat felsőfokú végzettséggel rendelkezőt alkalmaznának

Szatmár megyében 217, külföldön pedig 127 betöltetlen munkahely várja a dolgozni vágyókat, derül ki a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség legújabb jelentéséből.

Akárcsak az elmúlt héten, ezúttal is Szatmárnémetiben van csak szabad munkahely. Amint azt megszokhattuk, a munkaerőpiac leginkább a textiliparban nyitott, 120 személyt alkalmaznának.

Ezen kívül azonban további 36 szakterületen van szükség munkás kezekre. A kínálat tehát igen széles, magába foglalja többek között a turisztikai ügynököt, pénztárost, könyvelőt, grafikust, villanyszerelőt, takarítónőt, fizioterapeutát, kémiai laboránst, építés- és elektromérnököt, projektmenedzsert, pincért, cukrászt, úszómestert, kamionsofőrt, eladót, kőművest, stb...

Hasonlóan jelentős a külföldi kínálat is. Norvégiában 50 idegenvezetőt, két mérnököt és egy nyomtató-kezelőt, Litvániában 40 repüléstechnikai szakembert, Németországban egy szoftver-fejlesztőt, Máltán öt informatikust, Hollandiában 21, különböző területen tevékenykedő mérnököt, Svédországban egy kamionsofőrt, Dániában két pszichológust, Spanyolországban két marógép-kezelőt, Belgiumban pedig két tervezőmérnököt keresnek.

Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban, a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség  0261-770237-es  telefonszámán, vagy személyesen a helyszínen, a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: