2016-03-24 13:45:57• hírek • Szatmár.ro

Rangsorolták a jelölteket

Pusztadaróc község minden településéről vannak tanácsosjelöltek az RMDSZ listáján.

Csütörtökön tartotta a tanácsosjelöltek rangsorolását a Pusztadaróci RMDSZ. Csak a tanácsosok között állítottak fel rangsort, Gaman Mihály polgármesternek ugyanis nem akadt kihívója. Ami - jegyezzük meg - nem is csoda, legutóbb a helyhatósági választásokon a szavazatok 93,75 százalékával választották polgármesternek.

Pusztadaróc község helyi tanácsa csak RMDSZ-es tanácsosokból állt az elmúlt négy évben. A 13 helyet úgy osztották el, hogy minden település képviselője jelen legyen a döntéshozó testületben. Ennek értelmében Atyáról egy, Petéről egy, Szamosdaráról öt, Pusztadarócról pedig hat tanácsos jelentkezését várták.

A települések közül csak Pusztadarócon jelentkeztek többen tanácsosnak, mint amennyi hely van az RMDSZ listáján. Atyáról Papp Tibor, Petéről Lázin József, Szamosdaráról pedig Kulitár Mihály, Koch János, Papp János, Csorvási Imre és Sarkadi Sándor jelentkezett tanácsosnak.

Pusztadarócon a rangsorolást követően Vincze Sándor, Péter Tibor, Zajti Rajmond, Vincze Gyula, Őry Gyula és Kupás János kerültek a befutó helyekre, őket követi Kosztán István, Pintye Jenő, Őry Ernő és Őry István.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: