2012-11-23 14:01:24• hírek • Szatmár.ro

Tízen énekeltek a Karaoke Maraton második elődöntőjén

A Szatmar.ro és a Music'at Pub Karaoke Maratonjának második elődöntőjére került sor csütörtök este.

Csütörtök este újra igazi tehetségek mutatták meg énektudásukat a Music'at Pubban. A népszerű szórakozóhely és a Szatmár.ro hírportál ekkor tartotta ugyanis idei tehetségkutatójának második elődöntőjét. Úgy tűnik, a szatmáriaknak megjött a kedvük a karaokézáshoz, hiszen az első forduló hat énekeséhez képest most tízen ragadtak mikrofont és énekelték el kedvenc dalukat.

A bátor jelentkezők között volt magabiztos, tüzes énekes, kicsit félnék és igazi ifjú tehetség is. A fellépőket a Póti Orsolyából (Szatmár.ro), Henter Ambrusból (4ever zenekar) és Barakonyi Gergőből (City Rádió) álló zsűri pontozta. Ez a trió döntötte el azt is, hogy kik legyenek a szerencsések, akik továbbjutnak a november 29-én megrendezésre kerülő döntőbe. A következő énekesek jutottak a fináléba a második elődöntőből: Gnandt Gréta, Kóka Anita, Szilágyi Zsuzsa és Pincés Pap Katalin.

Emlékeztetőül: az első elődöntőből
Babos Katinka, Székely Gabriella, Sipos Ingeborg és Pop Ionut jutott a fináléba.

A döntő első három helyezettje egy-egy két személyre szóló hosszú hétvégét nyer félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. A Music'at Pub pedig 500 lejjel jutalmazza az első helyezettet, 200 lejjel pedig a másodikat.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: