2018-06-12 12:23:05• hírek • Bede Emőke

Tizedszer is Samfest Jazz

Június 22. és 24. között ismét megszervezik Szatmárnémetiben a Samfest Jazz nevű koncertsorozatot, mely ebben az évben épp a 10. évfordulóját ünnepli.

Biztosan sok szatmári zenekedvelő számára ismerősen cseng a Samfest Jazz neve, hiszen több éves múltra tekint vissza városunkban már ennek hagyománya. Tavaly – egy hosszabb szünet után – új helyszínen tért vissza a fesztivál, mely minden alkalommal a műfaj európai szinten is elismert zenészeit hozta el városunkba.
 

A helyszín ebben az évben is a Tűzoltótorony melletti park lesz, ahol minden este 19 órától ragadnak hangszert a vendégek. Fellépnek: Stavros Lantsias Sextet (Görögország), Csaba Toth Bagi Balkan Union feat Fausto Beccalossi (Magyarország/Olaszország), Jazzybit (Románia), Shakatak (Nagy-Britannia), Arve Henriksen & Jan Bang (Norvégia), Exit Oz (Románia), Bugge Wesseltoft & Christian Prommer (Norvégia/ Németország), Molnar Dixieland Band (Magyarország) és Laura Orian (Románia).
 

A polgármesteri hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ által szervezett eseményén való részvétel ezúttal is ingyenes. További információk a koncertsorozatról és a fellépőkről a Facebook-eseményben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: