2020-03-18 11:59:23• hírek • Szatmár.ro, ZF.ro

Tíz százalékkal nőtt az online kereskedelem, nagyon mennek a webshopok

A koronavírus-járvány miatt jelentősen megnőtt az online kereskedelem, és egyre inkább úgy tűnik, hogy a következő hónapokra további növekedés lesz a jellemző, így előnyben lesznek azok az üzletek, amelyek rendelkeznek webshoppal.
 

Iulian Stanciu, az eMAG romániai CEO-ja és részvényese a Ziarul Financiar gazdasági lapnak nyilatkozva jelentette be: az ilyenkor megszokott forgalomhoz képest a cég eladásai 10 százalékkal magasabbak. Az eMAG-on elsősorban a számítógépek, laptopok és egyéb IT-hez köthető árucikkek, a televíziók, az élelmiszerek és a tisztítószerek esetében látványos a növekedés.
 

A menedzser szerint hosszú távon a tartós árucikkek, az elektronikai cikket, bútorok és autók eladása sínyli meg leginkább a járványt. Az alapélelmiszerek, tisztítő és tisztálkodási szerek piaca viszont annyit fog nőni, hogy kiegyenlíti többi szegmensben várható csökkenést.


Iulian Stanciu meggyőződése, hogy a koronavírius-járvány változást hoz a kereskedelemben, sok szolgáltatás esetében az online, digitális változat lesz a megmentő. Több fizikai üzlet is nagyobb hangsúlyt fektet az online áruházára, ingyenes szállítással próbálják gyorsítani az átállást a webshopos vásárlásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: