2017-11-23 09:58:54• hírek • Szatmár.ro

Tíz évig raboskodott a föld alatt egy romániai nő és két gyereke

A romániai nő kálváriája tíz évvel ezelőtt kezdődött, amikor beteggondozóként szeretett volna elhelyezkedni Olaszországban.

A nő egy idős hölgy mellett kezdte meg gondozói pályafutását Lamezia városában. A gondozott hölgy halála után annak fia nem engedte elmenni a beteggondozót, akarata ellenére fogvatartotta egy földalatti bunkerbe rejtve őt. Az olasz sajtó tájékoztatása szerint a nő embertelen körülmények között élt a rejtekhelyen, tíz évig volt az ágyköz kötve, emellett a férfi többször meg is erőszakolta.
 

Salvatore Curcio, Lamezia város főügyésze azt nyilatkozta, hogy harminc éves pályafutása során soha nem találkozott hasonló kegyetlenséggel.
 

A digi24 információi szerint a nőnek a sorozatos szexuális zaklatások következtében két gyermeke is született. A férfi csak nagyon ritkán engedte ki őket a földalatti helyiségből: ugyanúgy víz és áram nélkül éltek, mint édesanyjuk, egerek és patkányok között, illemhelyiség nélkül.
 

A most 29 éves nőt az elmúlt napokban sikerült kiszabadítani földalatti fogságából. A hatóságoknak az 50 éves férfival utazó rendezetlen ruházatú és csontsovány kisfiú látványa szúrt szemet. A rendőrök szerettek volna néhány szót váltani a gyermek anyjával is, azonban a férfi gyanús viselkedése aggodalomra adott okot. A nyomozás végül fényt derített a kegyetlenségre, így a hatóságoknak sikerült kiszabadítaniuk a nőt és gyerekeit. A férfi rácsok mögött várhatja, miként alakul majd az ellene indított eljárás.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: