2013-06-17 13:18:02• hírek • (x)

Tíz éves az Al Capone Étterem

Nemrég nyílt meg az Al Capone Étterem és Pizzéria terasza
Nemrég nyílt meg az Al Capone Étterem és Pizzéria terasza

Megnyitásának tíz éves évfordulóját ünnepelte Szatmárnémeti egyik leggazdagabb ételkínálattal rendelkező és legmodernebb étterme és pizzériája, az Al Capone. A születésnap alkalmából a tulajdonos, Huszti Tamás sajtótájékoztató keretében idézte fel az elmúlt tíz év eseményeit.

Az Al Capone 2003 júniusában nyitotta meg először kapuit pizzázóként. Rövid időn belül Szatmárnémeti egyik legkedveltebb és leglátogatottabb vendégfogadója lett, ami nem is csoda, hiszen akkor még kizárólag itt lehetett óriási, kövön sült pizzát kapni.

Mivel a pizzázónak otthont adó Iuliu Maniu utcai épület felújításra, korszerűsítésre szorult, ezért néhány évig a Closca sugárúton fogadta vendégeit az Al Capone. 2010-től újra a régi hely, de egy elegáns és stílusos étterem várja az ide betérőket.

A felújított étterem hihetetlenül bőséges és ízletes ételválasztékot kínál: a falatozni vágyók negyvenegyféle pizzából, közel negyvenféle olasz pasztából, és a menüben szereplő 200 fogásból válogathatnak kedvükre. A menüben olyan ételspecialitások találhatóak, mint a kakasherepörkölt, az argentin steak, vörösboros bárányborda, vagy kemencében sült bikacsülök, az édességek szerelmesei pedig megkóstolhatják a somlói galuskát, a tiramisut, vagy a mandulával töltött rántott barackot.

Az Al Capone Étterem és Pizzéria az évek során partiteremmel bővült, amely különféle rendezvényeknek ad otthont, idén nyártól pedig hangulatos terasszal is fogadja a vendégeket.

2012 végén az étterem tulajdonosa egyik nagy álmát is megvalósította: megnyitotta az Al Capone Motelt, amelyben a vendég egy, két illetve háromszemélyes hangulatos szoba között választhat.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: