2019-02-25 20:03:35• hírek • Közlemény

Tíz éve Hit és gyógyítás

Mint ahogy arról rendszeresen tudósítunk, a Szent-Györgyi Albert Társaság szervezésében minden hónap utolsó péntekén olyan eseménysorozatot tart, amely során orvostudományi és hitéleti kérdésekről esik szó, kultúrpercekkel tarkítva.

Ez a Hit és gyógyítás, melynek rendíthetetlen házigazdái dr. Tallián Ferenc és dr. Vass Zoltán  és Sipos Miklós lelkipásztor, volt esperes.

 

Tíz év és mintegy 90 alkalommal a hátuk mögött tartották meg az évfordulós alkalmat elmúlt pénteken a Németi református templom gyülekezeti termében. Ezúttal Pálffy Anna-Mária unitárius lelkipásztor volt a hit rész előadója, míg az orvosi rész meghívottja dr. Bzduch Zsolt neurológus főorvos a gerincsérvről tartott előadást. A művészeti percekben a születésnapi és farsangi jó hangulatról a mátészalkai Bereczki Band gondoskodott, Kovács Árpád pedig ismét vidám meglepetéssel készült.

 

Sok olyan résztvevője van az alkalomnak, aki egy évtizede el sem tudja képzelni a hónap utolsó péntekjét Hit és gyógyítás nélkül. Legyen ez még igy sokáig! Isten áldása a rendezvényen!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: