2019-07-23 05:01:04• hírek • Blikk.hu

Tíz év után újra összeállhat a NOX együttes

Tíz évvel ezelőtt hirtelen lett vége a NOX zenekar szárnyalásának, az énekesnő, Péter Szabó Szilvia  pedig évekre külföldre költözött.

Visszatérte után szólóban építette újra a karrierjét, de az egykor hatalmas sikereket elért együttes mindig Szilvia életének fontos része maradt. Annyira, hogy az énekesnő legújabb dalaként egy egykori NOX-slágert dolgozott fel, amellett nosztalgiahetet tart a zenekarral megélt hét évről.

 

"Komoly kutatómunka volt az elmúlt időszak, hiszen akkor még nem voltak okostelefonok, nem készítettünk mindenről felvételt. Nem volt egyszerű lelkileg sem, hiszen amellett, hogy rengeteg szép emlék jutott az eszembe, sok mélyen eltemetett, fájó pillanat is a felszínre tört" – sóhajtott Szilvia, aki azonban hálás, mert így végre ő maga is le tudott zárni nyitott dolgokat.

 

"Volt időszak, amikor a NOX nevét sem tudtam kimondani. De kellett ez az időszak, erre a nosztalgiahétre való felkészülés, hogy magam is a helyére tegyek dolgokat" – jelentette ki az énekesnő, aki a folytatást, azaz egy NOX-koncertet sem zárna ki, ha úgy alakulna.

 

"Hatalmas vágyam, hogy az eredeti felállásban egyszer újra színpadra lépjen a NOX – hiszen épp tíz éve lett vége a zenekarnak –, de ez sajnos nem csak rajtam múlik" – mondta Szilvia.

 

Hasonlóan érdekes sztársztorikért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: