2013-03-27 09:56:38• hírek • Blikk.hu

Titokzatos rosszullét! Kórházba vitték Sarka Katát

Titokzatos rosszullét miatt került kórházba kedden délelőtt Sarka Kata. Pedig a napja csupán némi izgalommal kezdődött.

„Jó reggelt! 20 perce egy helyben 5 cm hó miatt, ráadásul az útról még le is van takarítva!" - posztolta ki autójában ülve a legismertebb közösségi oldalra reggel kilenckor Hajdú Péter felesége, aki egy Szabadság hídon készült fotót is mellékelt a bejegyzéshez.

Minden bizonnyal bosszús volt a dugóban való araszolás miatt, azonban arra korántsem gondolt, hogy mégis ez lesz a nap egyik fénypontja számára. Ami ugyanis azután következett, az maga volt a dráma. Mindez már abból a rendkívül szűkszavú, kétmondatos levélből is kiderül, ami délelőtt fél tizenkettőkor érkezett a szerkesztőségünkbe.

„Sarka Kata itt van a Honvédkórházban! Itt sürög, forog a férje is, meg az orvosok!" - írta H. Imre olvasó-riporter, akinek információjáért természetesen jár az ilyenkor szokásos tízezer forint. Arról azonban, hogy miért került kórházba Kata, ekkor még semmit nem lehetett tudni.

Lapunk utánajárt az eseménynek. Munkatársunk a 13. kerületi kórház előtt valóban megtalálta Sarka pezsgőszínű terepjáróját, amelyben egy férfi ült a volánnál - minden bizonnyal a sofőr -, várakozva arra, hogy Kata megjelenjen a kijáratnál. Délután két óra tájban bukkant elő a házaspár. Hajdú Péter ezúttal az idegességtől sápadt arccal, láthatóan meggyötörten hagyta el az épületet. Mellette kimért, lassú léptekkel sétált a felesége. Természetesen megkérdeztük, miért került kórházba Kata, de aggódó férje csak szűkszavú magyarázatot adott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: