2018-07-24 05:54:08• hírek • Blikk.hu

Titokzatos betegséggel küzd a Jóban Rosszban egykori sztárja

Közel két és fél év után véget érhet Volosinovszki György kálváriája.

A Jóban Rosszban egykori sztárja évek óta küzd egy titokzatos betegséggel, amely szinte pokollá tette a mindennapjait. A színész most elárulta, a legvalószínűbb, hogy Lyme-kór támadta meg a szervezetét – bár a végső diagnózisra még várnia kell. A kullancs által terjesztett bakteriális fertőzés gyakran idegrendszeri elváltozásokat okoz, emellett komoly ízületi- és izomfájdalmakkal járhat, amelyeket a színész is átélt. Előfordult, hogy György lábra sem tudott állni, de hiába járt rendelőről rendelőre, nem találták a baj forrását. Volosinovszki végső kétségbeesésében tavasszal egy Facebook-videóban kért segítséget.
 

– Még keresik, hogy mi a probléma gyökere, de sikerül a betegségemet szinten tartani – mesélte lapunknak Volosinovszki György, aki hívásunkkor is éppen orvostól jött. – Úgy tűnik, a Lyme-kór a legvalószínűbb, de még várok pár fontos leletet.
 

A fiatal színész bízik benne, végre kiderül az igazság.

– Vannak feladataim, amelyeknek eleget kell tennem. Minden egyes napra van motivációm, valamint igyekszem másoknak is erőt adni – mondta bizakodva Volosinovszki György. – Van, hogy elfáradok, de nagyon fontos, hogy kitartsak és küzdjek tovább!


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: