2019-01-14 04:57:09• hírek • Blikk.hu

Titokban nősült meg L.L. Junior

A legnagyobb titokban megházasodott L.L. Junior!

Az énekes és szerelme, Körtvélyessy Kinga mesébe illő ceremónián mondta ki a boldogító igent. Az ifjú házaspár csak a Blikknek mesélt az esküvő részleteiről.
 

– Egy itteni állampolgár, Gustavo segített mindent leszervezni. Jött értünk az L.L. Junior rendszámú autó, majd elvitt minket egy helikopterhez, azzal mentünk át egy szigetre. Két spanyol tanúnk volt, a szertartást is egy helyi férfi tartotta.Fantasztikus zenekar volt, meseszerű volt az egész – idézte fel a történteket Junior, akitől felesége vette át a szót.
 

– Mindig azt képzeltem, hogy zokogni fogok az esküvőmön, de nem így lett. Annyira koncentráltunk, hogy igazán csak később fogtuk fel, mi is történt velünk – mondta nevetve Kinga. – Két órán át fotóztak minket. A fátylam kiszakadt az egyik korallon, de ez sem zavart. A ruhámat itthonról vittem ki, szerelem volt első látásra. Az egyedi tervezésű ruha csak erre az alkalomra készült, megvettem, hogy bármikor kivehessem a szekrényből, és visszaidézzem ezt a csodás emléket. A készülődés nem volt egyszerű, kint kellett fodrászt és sminkest keresnem.
 

Bár Juniorék régóta jegyben járnak, négy hónapja döntötték el, összekötik az életüket.

– Nagyon hosszú és nehéz út vezetett idáig. Voltak hullámvölgyek, nehéz pillanatok, sőt, olyan időszak is, amikor azt hittük, örökre vége van mindennek köztünk. Bebizonyítottuk magunknak és mindenkinek, hogy ez nem egy múló szerelem vagy futó kaland. A mi történetünk a tanúbizonysága annak, hogy ha két ember szereti egymást, bármire képesek egymásért – folytatta elérzékenyülve Kinga.
 

A pár senkit nem avatott be a tervükbe, még a barátaikat és családjukat sem.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: