2018-06-08 05:47:46• hírek • Blikk.hu

Titokban ment férjhez Liptai Klaudia

Titokban mondta ki a boldogító igent szerelmének Liptai Claudia. A műsorvezető és cukrász kedvese, Pataki Ádám csütörtök délelőtt esküdött örök hűséget egymásnak.

Mivel a pár szerette volna a pillanat meghittségét megtartani, így a Story magazin szerint a ceremóniára csak a családot és a tanúikat hívták meg, ám ez nem jelenti azt, hogy a szélesebb baráti körnek nem lesz lehetősége egy hatalmasat mulatni. Claudia és Ádám ugyanis egy igazi lakodalommal is megünnepli a boldogságát.
 

Az esküvői ceremónián ott voltak Claudia és Ádám gyerekei: a sztár előző házasságából született nagylánya, Panka, Ádám ikerlányai, Anna és Gréta, és persze, a nagy szerelem gyümölcse, Marcell. A gyerekeknek komoly feladatuk is volt az esküvőn, korábban Liptai ugyanis elárulta: a lányok a koszorúslányok lesznek, a gyűrűket pedig Marcell viszi.
 

Igaz, Claudia korábban arról is beszélt, hogy egy részben hagyományos, 100-120 fős esküvőt szeretne, amelyen azok is ott lesznek, akik jelen voltak a leánykérésen, amely tavaly tavasszal történt meg, egy nyaralás során. Pataki Ádám egy születésnapi bulinak álcázta a leánykérést a tengerparton, ám ehelyett a nagy kérdést tette fel Claudiának, aki rögtön igent mondott. Nem csoda, hiszen akkor már Marcell is féléves volt, aki egyébként is egy életre összekötötte őket.
 

Liptai Claudia három évvel ezelőtt ismerte meg Pataki Ádámot, ugyanis a férfi cukrászüzemében végezte a gyakorlatát. Ádám akkor még hivatalosan nős volt, de addig nem tette meg a nagy lépést Claudia felé, amíg nem tisztázta a feleségével, hogy a kapcsolatuknak vége. A pár szinte azonnal egymásra talált, szerelmük első pár hónapjában ráadásul nagy szerencséjük volt, hiszen a Balaton partján élvezhették az együtt töltött idő minden pillanatát, így nem csoda, hogy a magyar tenger a mai napig nagyon fontos számukra.
 

A csinos műsorvezetőnő egyébként felveszi párja nevét, ezentúl hivatalosan Pataki Liptai Claudia Katalinnak hívják majd, bár a tévénézőknek továbbra is Liptai Claudia marad.

 

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: