2020-10-28 07:47:22• hírek • Blikk.hu

Titokban ment férjhez Gryllus Dorka

Titkos esküvő! Tíz évvel azután, hogy egymásba szerettek, a hétvégén összeházasodott Gryllus Dorka (47) és Simon Kornél (44). Az örömhírt a közösségi oldalukra töltötték fel, de a Blikk részleteket is megtudott.

A két színész egy teljesen szűk körű ceremóniát szervezett, amelyen még a rokonok sem vettek részt. A családból egyedül a kisfiuk, Soma (8) látta, ahogy kilenc hónapos terhes édesanyja örök hűséget fogad az édesapjának.


– Eleve egy ilyen zárt körű esküvőt terveztek, nem is volt ott más, csak ők, két tanú és Soma. Persze, reméljük, hogy egyszer majd megüljük a lagzit is – árulta el a Blikknek a boldog örömapa, Gryllus Dániel (70), a színésznő Kossuth-díjas előadóművész édesapja, aki szerint azonban ez a lánya és szerelme kapcsolatán nem változtatott sokat.


– Ez egy örvendetes gesztus, hogy végre rákerült a pecsét, egy becsületes dolog volt, hogy a második gyermek érkezése előtt összeházasodtak, de érzelmileg biztos, hogy nem változtatott semmit a dolog – tette hozzá a zenész, akit az újabb unoka érkezése sokkal nagyobb boldogsággal tölt el.


– Eleve egy váratlan ajándék volt az érkezésének a híre, és izgalmakkal várjuk, hogy megszülessen – lágyult el Gryllus Dániel hangja, amint szóba kerül a csöppség, aki akár napokon belül megérkezhet a családba.


Az esküvővel kapcsolatban kerestük az érintetteket, de csak szűkszavúan reagáltak.


– Nagyon köszönjük a megkeresést és a gratulációt, de abban egyeztünk meg, hogy nem beszélünk az esküvőről – válaszolta érdeklődésünkre kedvesen Simon Kornél.


Gryllus Dorka és Simon Kornél tíz évvel azután mondták ki a boldogító igent, hogy összejöttek, ám a színész az utóbbi években több interjúban is elmesélte, hogy már tizenévesen, az Érzékek iskolája című filmet látva kinézte magának a feleségét. Ám ahhoz meg is kellett ismerkedniük, amelyre végül a Varsói melódia című darab próbafolyamatán került sor, de a neheze csak ezután jött, ugyanis Dorka Berlinben élt, Kornél pedig Budapesten. Éppen ezért egy időre szakítottak is.


– Ha az ember racionálisan áll hozzá, és félretolja ezt a mindent elsöprő, nem is tudom, milyen színű ködöt, amit szerelemnek hívnak, akkor úgy nézett ki, ennek semmiféle racionális jövője sincsen – emlékezett vissza arra a nehéz időszakra Kornél, aki végül rájött: Gryllus Dorkával szeretné leélni az életét. A színésznőnek egyébként ez a harmadik házassága: a kétezres évek elején Geszti Péter felesége volt, utána két évig pedig Boros Andrással kötötte össze az életét.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: