2017-07-18 08:35:19• hírek • Blikk.hu

Titokban jár vissza egykori nyaralójához Balázs Fecó - Le kellett mondania az álmáról

Egy világ omlott össze bennem, amikor a Balaton-parti házam adásvételi szerződését aláírtam. Bevallom, annyira hiányzik, hogy titokban kétszer is odamentem, amikor arra vitt az utam. Balatonudvariban engem mindenki ismer, ezért akartam vigyázni, nehogy meglássanak – sóhajtott Balázs Fecó (66), aki szó szerint fájó szívvel adott túl a Tihany és Akali közötti stéges birtokán.

– A feleségem és a fiam sem rajongott úgy érte, mint én, egyedül pedig azért sem akartam ott sok időt tölteni, mert így nem volt senki, aki bevisz a füredi kórházba, ha megint rakoncátlankodna a szívem. Azt a több százezer forintot is sajnáltam, amit éves szinten fizettem felügyeletre és karbantartásra. Úgy éreztem, jobb, ha ez az álom véget ér, de még nem engedtem el. A legutóbb is olyan érzés volt újra látni, mintha a régi szerelmemet lestem volna meg... párás tekintettel – fűzte hozzá a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész.

Fecót évtizedekkel ezelőtt ejtette rabul az orosz stílusú ház, ami akkor a Léna című 78-as Omega-sláger névadójaként ismertté vált Vas Léna (68) családjáé volt.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: