2018-03-21 07:07:53• hírek • Blikk.hu

Titkos utazás: külföldön békültek Hosszú Katinkáék

 Külföldön próbálta megmenteni házasságát a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, valamint amerikai férje és egyben edzője, Shane Tusup.

Információink szerint a pár tavaly decemberben megromlott kapcsolata kap egy új esélyt. Ezt erősíti meg, hogy amint azt a Blikk elsőként megírta, a válóperüket egyelőre szüneteltetik az érintettek, ráadásul lapunk munkatársa hétfőn látta, amint a házaspár együtt, jókedélyűen távozott a Duna Arénából.
 

– A múlt héten nem voltak tréningen, egy edzőnő tartotta a foglalkozásokat. Katinka és Shane ugyanis a napokban tért vissza egy közös külföldi utazásról. A kirándulás célja a kapcsolatuk rendezése volt – mondta a házastársak által alapított Iron Aquatics úszóklubba járó egyik gyermek hozzátartozója.
 

Az Index értesülései szerint Hosszú a múlt héten az Egyesült Államokban járt. Uszodai források ugyanakkor úgy tudják, az úszónő és a férje valahol a trópusokon nyaralt közösen...
 

Próbáltunk érdeklődni, valóban együtt voltak-e szabadságon. A sportolónő nem cáfolta értesülésünket, viszont kitérő választ adott.

– Erre a kérdésre nem szeretnék felelni – titokzatoskodott az úszó, aki januárban az Év Sportolója Gála után úgy fogalmazott az M4-nek, hogy „mind a ketten elfáradtunk az elmúlt öt esztendőben, ezért ebben az évben kicsit visszaveszünk, és próbálunk háttérbe vonulni, azon dolgozunk, hogy a problémákat megoldjuk.
 

Hosszúék korábban éveken át sülve-főve együtt voltak az edzéseken, a versenyeken, a fellépéseken, a közösségi médiában pedig rendszeresen megosztották életük legfontosabb pillanatait. Az úszó november 16., azaz a szingapúri Világkupára utazás óta viszont nem rakott fel közös képet az oldalára a férjével. Sőt egyik fél sem posztolt már a Facebookon vagy az Instagramon hetek óta.
 

„Igaz, hogy a kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül” – írta még 2017 végén közleményében a pár.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: