2018-06-21 04:50:10• hírek • Blikk.hu

Titkos esküvő: New Yorkban vette el szerelmét Kozsó

Amerikában, egészen pontosan New Yorkban házasodott össze kedvesével Kozsó. Bár arra nem emlékszik pontosan, mindez melyik évben történt, több részletet is elárult a viharos gyorsasággal kibontakozó kapcsolatról.

Az énekes a Story magazinnak mesélt a románcról, amely olyan gyorsan és intenzíven bontakozott ki, hogy heteken belül házasság lett a vége.
 

„Egy amerikai turném alatt történt. Fellépés után, ahogy az lenni szokott, a VIP-szekcióban osztogattam autogramot a helyi magyaroknak és külföldieknek. Türelmesen kivárta a sort, és amikor végre odajutott hozzám, egyszerűen csak átölelt, megpuszilt” – meséli a lapnak az énekes a filmbe illő kapcsolat kezdetét.
 

Kozsó azt mondja, szerelem volt első látásra, aznap végigbeszélgették az éjszakát és megállíthatatlanul sodródtak a kapcsolatba.

„A hölgy, nevezzük Samanthának, személyiségben tökéletesen hasonlított rám. Mindenben megegyezett az ízlésünk” – folytatja az énekes. Azt mondja, a harmincas éveiben járó nővel, aki egyébként fitneszedző, a kövekező hetekben szinte minden percet együtt töltöttek, így olyannyira egymásra találtak, hogy egyik nap úgy érezte, nem tehet mást, elé áll a nagy kérdéssel. „Megkértem a kezét, ő pedig igent mondott. New Yorkban házasodtunk össze, történetesen arra a zenére, amit én komponáltam házasulóknak, világszinten.”
 

Bár a Story információi szerint a hölggyel a mai napig együtt vannak, az énekes múlt időben beszél a házasságról, állítva: a rövid fellángolás után elváltak útjaik, aminek főként az volt az oka, hogy Kozsó sokat turnézott és utazott különböző tárgyalások miatt, amit a felesége nehezen viselt.
 

„Pár hét után rá kellett jönnünk, akármennyire is szeretjük egymást, a kapcsolatot nem tudjuk tovább folytatni” – magyarázza az énekes, hozzátéve: közösen döntöttek a szakítás mellett, de mind a mai napig szeretik, tisztelik egymást. Samantha olykor még most is felhívja.
 

Kozsó persze, most sem magányos, másfél éve újra párkapcsolatban él, amit igyekszik óvni a nyilvánosságtól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: