2011-11-30 08:50:21• hírek • Blikk.hu

Titkolja új párját Keresztes Ildikó!

Nemcsak Kicska László, de úgy tűnik, felesége, Keresztes Ildikó is a civil szférában igyekszik meglelni a boldogságot a válságba jutott kapcsolatuk után.

Amíg az Edda basszusgitárosa egy több mint húsz évvel fiatalabb szlovákiai magyar rajongója miatt költözött el közös otthonukból, addig a kétszeres eMeRTon-díjas énekesnőnek állítólag egy sármos fiatalember csapja a szelet.

- Ildikónak egy nála néhány évvel fiatalabb férfi udvarol. A nevét nem tudom, csak annyit mondhatok róla, hogy nem zenész - mondta lapunknak a házaspár egyik régi ismerőse.

Keresztes Ildikó és Kicska 25 éve szeretett egymásba. Évekig együtt zenéltek a Jeff Porcaro-emlékzenekarban is. Jól kijöttek... Ezt jelzi, hogy most, kapcsolatuk alkonyán is szívesen segítette szakmai tanácsokkal az Edda zenésze Ildikót, akinek – úgy tűnik – hódolója személyében lelki támasza is akad ebben a nehéz időszakban.

- Napról napra újabb dolgokat tudok meg a magamról a lapokból. De a magánéletemről nem akarok beszélni - adott kitérő választ Keresztes arra a kérdésre, valóban fiatalabb udvarlója van-e. - 25 év alatt vannak hullámvölgyek.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: