2015-11-23 10:09:59• hírek • Szatmár.ro, MTI

Tisztújító küldöttgyűlést tartott az RMDSZ nőszervezete

Major Melinda, a Szatmár Megyei szervezet elnöke a vállalkozó szféráért felelős ügyvezető alelnök lett.

Biró Rozáliát, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Bihar megyei szenátorát, a Szövetségi Képviselők Tanácsának elnökét választotta ismét elnökévé az RMDSZ nőszervezete a Marosvásárhelyen tartott tisztújító küldöttgyűlésen.

Biró Rozália, az RMDSZ nőszervezetének elnöke köszönetet mondott a szervezet tagjainak az elmúlt két év tevékenységéért. "A közösség elvárással van irányunkba és mi is elvárással lehetünk feléje arra vonatkozóan, hogy a jelöltállítási folyamatban ne csak részt vegyünk, hanem jelöltjeink befutó helyen szerepeljenek a szövetség választói listáin. Meggyőződésem, hogy ezek a jelöltek, megválasztásuk után, be tudják bizonyítani, hogy helytállnak a döntéshozatalban" - mutatott rá az RMDSZ nőszervezetének újraválasztott elnöke.

A Szatmár Megyei Nőszervezet is képviseltette magát a küldöttgyűlésen. A küldöttség tagjai Major Melinda, Poszet Kinga, Doroha Gabriella, Kereskényi Noémi, Galiger Izabella és Fanea Imola voltak.

A küldöttgyűlés Major Melindát, a megyei szervezet elnökét a vállalkozó szféráért felelős ügyvezető alelnökké választotta.

"Megválasztásom azt jelenti, hogy Szatmár megyére felfigyeltek, értékelték az elmúlt időszak tevékenységét. Ez a siker az egész megye sikere is, hiszen a Szatmár megyei szervezetek nélkül valószínűleg nem jöhetett volna össze. Külön köszönet a férfitársainknak úgy megyei, városi valamint települési szinten, akik nagy mértékben tamogatták a nöszervezetet" - mondta el a Szatmár.ro-nak Major Melinda.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: