2018-09-21 10:22:35• hírek • Bede Emőke

Tisztújító gyűlés a Szatmárnémeti RMDSZ Nőszervezeténél

2018. szeptember 20-án került sor a Szatmárnémeti RMDSZ Nőszervezetének tisztújító gyűlésére.

A találkozót Poszet Kinga nyitotta meg, s ugyancsak ő volt az, aki a leköszönő vezetőség nevében először szólt az egybegyűltekhez. Beszédében a 2014-ben megválaszott elnök felelevenítette az első összejövetelek és a kezdeti időszakok nehézségeit. „Büszkén hangoztattam mindig – és ezt teszem ma is –, hogy az országban Szatmár volt az első olyan város, ahol megalakult a nőszervezet. Akkor még azt sem tudtuk, hány tagú legyen szervezetünk, sőt, még egymást sem ismertük. Csupán egy dolgot tudtunk: hogy tenni akarunk. Ebből építkeztünk: a lehetőségekből és a lelkesedésből, mely első perctől lendületet adott nekünk a közös munkához.”
 

Poszet Kinga ezt követően megemlékezett azokról az eseményekről, melyeket kemény munkával hozott össze a nőszervezet, s melyek az elmúlt években nem csak elfogadott és elismert rendezvényekké és programokká váltak, hanem olyanokká is, melyeket már jó előre tűkön ülve vár a közösség. Végszóként a leköszönő elnök megköszönte a tagok támogatását és sok sikert kívánt a következő vezetőségi csapatnak, melyet a tagok szavazás útján választottak meg.
 

A Szatmárnémeti RMDSZ Nőszervezet elnöki posztját ezentúl Kereskényi Noémi tölti be, az alelnök pedig Altfatter Kinga lett. Az ügyvezető elnök Jakab Beáta, a titkári feladatkört pedig Veres Erzsébet tölti be. Az új csapat nevében Kereskényi Noémi köszönetet mondott, hogy a jelen lévő hölgyek bizalmat szavaztak nekik, és ígérete szerint folytatni fogják a munkát, mellyel a helyi magyar közösség érdekeit szeretnék szolgálni.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: