2018-06-26 05:51:47• hírek • Oszkó Viktória

Tisztújítást tartottak az RMDSZ Nőszervezeténél Sárközön

Június 25-én Sárközön ültek össze az RMDSZ Nőszervezetének képviselői, hogy a további sikeres munka érdekében megválasszák a szervezet helyi elnökségi tagjait.

A gyűlésen részt vett Piricsi Artúr polgármester, Major Melinda, a Szatmár Megyei RMDSZ Nőszervezetének elnöke, egyben az országos szervezet Partiumért felelős alelnöke, Balogh Enikő ügyvezető elnök és Fanea Imola, a jelenlegi elnök is.


A találkozón szó volt arról, mekkora szükség van a nőkre nem csak a szervezetben, hanem a politikában is. Átbeszélték az elmúlt időszak eseményeit és szervezett akcióit, például a Mosolygó karácsonyt, a Húsvétvárót, de szóba került az a rengeteg díj is, amelyet iskolások kaptak az elért eredményeikért. Külön szót érdemelt természetesen a szervezet gyermekekért és családokért végzett munkája is.


A gyűlés fő részét képezte, hogy megválasztották az új tagokat a szervezet élére.  Az elnök Lockli Andrea, az ügyvezető Fanea Imola, az ügyvezető elnök Tóth Erika, a titkár pedig Lázár Andrea lett.


Sárköz polgármestere biztosította a Nőszervezetet arról, hogy munkájukhoz minden segítséget és támogatást megad, amiért a szervezet külön köszönetet mondott.


A következő két évben munkájához hasonló sikereket kívánunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: